Duurzame energie

Duurzame energie, het wordt steeds belangrijker! Voor de zakenwereld, maar ook voor de ‘gewone’ burger. Het betreft energie die opgewekt wordt door bronnen die onuitputtelijk zijn, zoals zon en wind. Duurzame energie zorgt er dus voor dat energie niet opraakt en helpt klimaatveranderingen tegen te gaan.
Steeds vaker wordt er aandacht besteed aan, en geïnvesteerd in, het gebruik van duurzame energie. Hoezen Zon & Energie (HZE) vindt het erg belangrijk om op een professionele manier hierin kwaliteit aan te bieden, door het leveren en monteren van zonnepanelen. De Co2 uitstoot van zonnepanelen is beduidend minder dan bijvoorbeeld de kolen- en gasverbranding zoals bij energiecentrales.
Met een installatie van zonnepanelen helpt u de natuur een handje, maar levert dit ook zeker voordelen voor u op.

  • Lagere energierekening
  • Waardestijging van uw huis
  • Belastingvoordeel (zakelijke klanten)
  • Geen energie prijsstijgingen
  • U werkt mee aan een milieuvriendelijke samenleving

Uw maandlasten gaan direct omlaag en deze installatie zal u meer rendement opleveren dan dat u uw geld op een spaarrekening zet

 

Denkt u na over zonnepanelen? HZE levert zonnepanelen in de regio Venray - Boxmeer - Nijmegen - Bergen - Horst - Venlo - Deurne en omstreken. Uiteraard kunt u, na onderling overleg, ook buiten deze regio van onze diensten gebruik maken.