Montage

Algemene werking

 

Plaatsing installatie zonnepanelen

De meest ideale richting om zonnepanelen te plaatsen is op het zuiden. Daarbij is een hellingshoek van 36 graden optimaal. Dit is uiteraard in veel situaties niet mogelijk en in de praktijk blijkt dat zonnepanelen absoluut nog steeds rendabel zijn met een andere richting van plaatsen. Alles is hierin mogelijk, maar uiteraard bepaalt de ligging het rendement van uw installatie. Naar aanleiding van een afspraak op locatie kan HZE een offerte op maat aanbieden waarin er verschillende berekeningen opgenomen zijn die een hele goede inschatting kunnen maken van de opbrengsten en het rendement in uw situatie.

 

Aanmelden zonnestroominstallatie

Zodra de zonnestroominstallatie is aangesloten bent u niet langer consument, maar soms ook producent van elektriciteit. U bent prosument geworden! U dient uw zonnestroominstallatie daarom aan te melden bij uw netbeheerder. Deze registratie vindt plaats via de website van Netbeheer Nederland.

http://www.energieleveren.nl/

Denkt u na over zonnepanelen? HZE levert zonnepanelen in de regio Venray - Boxmeer - Nijmegen - Bergen - Horst - Venlo - Deurne en omstreken. Uiteraard kunt u, na onderling overleg, ook buiten deze regio van onze diensten gebruik maken.