Subsidieregeling SDE+ voor bedrijven

Bedrijven en (non-profit) instellingen die hernieuwbare energie (gaan) produceren, kunnen gebruik maken van de subsidieregeling SDE+.

 
De SDE+ 2016 najaarsronde start op dinsdag 27 september 2016 om 9.00 uur en eindigt op donderdag 27 oktober om 17.00 uur.
 
Filmpje:
https://www.youtube.com/watch?v=WwnYbLpaBx0
 
 
Bedrijven en (non-profit) instellingen die hernieuwbare energie (gaan) produceren, kunnen gebruik maken van de subsidieregeling SDE+. De subsidieregeling is bedoeld voor hernieuwbare energietechnieken en is onderverdeeld in de categorieën Biomassa, Geothermie, Water, Wind (land, meer en dijk) en Zon.

Met de SDE+ stimuleert het ministerie van Economische Zaken de ontwikkeling van een duurzame energievoorziening in Nederland. Duurzame energie is beter voor het milieu, maakt Nederland minder afhankelijk van fossiele brandstoffen en is goed voor de economie.

Vanwege de belangstelling voor hernieuwbare energie heeft minister Kamp voor de najaarsronde € 1 miljard naar voren gehaald. Het totaalbudget voor de najaarsronde komt daarmee op € 5 miljard.
 
 
Meer informatie vindt u hier: http://www.rvo.nl/subsidies-regelingen/stimulering-duurzame-energieproductie-sde?ns_source=google&ns_mchannel=cpc&ns_campaign={campaign}&ns_linkname={adgroup}&gclid=CMP10r2Fks8CFYu6Gwodl50Bdg