Contact

Hoezen Zon & Energie (HZE)
Rodermansstraat 5a
5824 AP Holthees
Tel.: 0478-690556
E-mail: info@hoezen-hze.nl

Zon
Woning met zonnepanelen

Contact

Hoezen Zon & Energie (HZE)
Rodermansstraat 5a
5824 AP Holthees
Tel.: 0478-690556
E-mail: info@hoezen-hze.nl

Wat zeggen onze klanten?

Fam. Van Meijel

Venray

We zijn heel tevreden over het kennismakingsgesprek, de offerte en de plaatsing van de zonnepanelen. Netjes, duidelijk uitgelegd, meedenkend met ons hoe de panelen het mooist liggen, keurige afwerking en alles netjes opgeruimd! Met andere woorden we zijn heel tevreden met deze goede service en prijs-kwaliteitsservice is ook prima.

Fam. Deckers

Hegelsom

Vooraf na lokale bezichtigingen een duidelijke offerte. De werknemers waren op tijd aanwezig. De zonnepanelen waren binnen enkele uren gelegd en de aansluiting binnen ging soepel. Alles werd vervolgens netjes opgeruimd. Daarna de uitleg wat er in de meterkast veranderd was. Geen vraag was te gek. App werd geïnstalleerd en uitgelegd. Prettige medewerkers.

Fam. Janssen

Holthees

De dag van de montage is prima verlopen. Vanuit Hoezen Zon & Energie waren ze met zijn drieën naar ons gekomen om de zonnepanelen te plaatsen. We kregen ook een nieuwe meterkast. Er werd in alles precies goed en duidelijk uitgelegd. Verder hield men zich ook goed aan de afspraken en hebben ze alles heel netjes afgewerkt. Complimenten!

Neem contact met ons op