Referenties

Wij zijn trots op de vele klanten die we afgelopen jaren hebben mogen voorzien van zonnepanelen. Als team hebben wij daar hard voor gewerkt. En dat blijven we met enthousiasme doen, elke dag opnieuw. 

Onze klanten bevinden zich voornamelijk in de regio Noord-Brabant, Limburg en Gelderland. Wat zij vertellen over ons, kunt u hieronder lezen.

Referenties

Wij zijn trots op de vele klanten die we afgelopen jaren hebben mogen voorzien van zonnepanelen. Als team hebben wij daar hard voor gewerkt. En dat blijven we met enthousiasme doen, elke dag opnieuw.

Onze klanten bevinden zich voornamelijk in de regio Noord-Brabant, Limburg en Gelderland. Wat zij vertellen over ons, kunt u hieronder lezen.

Wat zeggen onze klanten?

Fam. Janssen

Holthees

De dag van de montage is prima verlopen. Vanuit Hoezen Zon & Energie waren ze met zijn drieën naar ons gekomen om de zonnepanelen te plaatsen. We kregen ook een nieuwe meterkast. Er werd in alles precies goed en duidelijk uitgelegd. Verder hield men zich ook goed aan de afspraken en hebben ze alles heel netjes afgewerkt. Complimenten!

Fam. Verbong

Meterik

Bedankt voor de professionele montage. We zijn heel tevreden over de zonnepanelen. Er zijn ondertussen ook al diverse vrienden en bekenden die op mijn aanraden de panelen door jullie hebben laten plaatsen.

Fam. Deckers

Hegelsom

Vooraf na lokale bezichtigingen een duidelijke offerte. De werknemers waren op tijd aanwezig. De zonnepanelen waren binnen enkele uren gelegd en de aansluiting binnen ging soepel. Alles werd vervolgens netjes opgeruimd. Daarna de uitleg wat er in de meterkast veranderd was. Geen vraag was te gek. App werd geïnstalleerd en uitgelegd. Prettige medewerkers.

Fam. Wijenberg

Holthees

Heel tevreden, goed en degelijk werk geleverd. Meedenkend naar een goede oplossing en aanpak. Panelen liggen heel netjes in de pan.

Fam. Verheijen

Sint Hubert

Dankjewel voor het installeren en activeren van onze zonnepanelen. Wij zijn er blij mee. Petje af voor de jongens die in zeer warme omstandigheden deze klus klaren.

Fam. Van Meijel

Venray

We zijn heel tevreden over het kennismakingsgesprek, de offerte en de plaatsing van de zonnepanelen. Netjes, duidelijk uitgelegd, meedenkend met ons hoe de panelen het mooist liggen, keurige afwerking en alles netjes opgeruimd! Met andere woorden we zijn heel tevreden met deze goede service en prijs-kwaliteitsservice is ook prima.

Fam. Leijsten

Kronenberg

Alles is naar wens verlopen. Erg vriendelijke mannen die hier waren, duidelijke uitleg. Helemaal top.

Fam. Aan de Brugh

Wij willen (Pieter, Ser en Merijn) nog bedanken voor de fijne aflevering en plaatsing van de zonnepanelen. Het was een hele gezellig (zonnige) dag in deze bizarre (zie corona) tijden.

Fam. Jarbandhan

Venray

Bedankt voor de plaatsing, goede afwerking en service.

Fam. Faessen

Venlo

De jongens hebben alles duidelijk uitgelegd en alles is super verlopen ondanks het slechte weer. We zijn er erg blij mee. Bedankt voor de goede service!

Fam. Hodzelmans

Venray

De uitleg aan huis vooraf was erg duidelijk, en op maat gemaakt voor ons. Het plaatsen is erg fijn verlopen en er werd meegedacht hoe we dit zo prettig mogelijk konden doen i.v.m. thuiswerken, omdat de wifi het een moment niet zou doen. Wij zijn zeer tevreden!

Fam. Janssen

Holthees

Totaalplaatje! Net en vakkundig werk van de mannen!

Fam. Direks

Oostrum

Het is mooi gemaakt, fijn dat het met één dag werken klaar is. En leuke jongens die het gemaakt hebben.

Fam. Van den Hoogenhoff

Overloon

Deskundig advies bij keuze van de installatie. Montage keurig, strak en vlot gedaan door vriendelijke installateurs.

Fam. Timmermans

Venray

Bij Hoezen zon & energie is afspraak een afspraak, 2 monteurs kwamen de installatie plaatsen. Werk werd netjes en volgens afspraak uitgevoerd, ook in de meterkast werd alles volgens de richtlijnen geïnstalleerd en dit zag er keurig uit. Alles werd in overleg gedaan, en na de installatie van de panelen kregen we een duidelijke uitleg. Ook bij het aanvragen van de offerte kreeg je duidelijk verhaal en werd er verteld wat de mogelijkheden waren. Wij zijn tevreden

Fam. Vollenberg

Oostrum

Nogmaals dank voor het prettige contact, en het goede en duidelijke advies. Wij zijn erg tevreden, zowel met het voortraject als ook de nette plaatsing!

Fam. De Haas

Jullie kwamen vanaf het eerste bezoek voor het maken van de offerte over als zeer kundig en betrouwbaar. We kregen eerlijk en goed advies en verwachtte dat jullie kwaliteit zouden leveren. We hadden nog een offerte van een bedrijf in de buurt, de prijs was een stuk lager, maar ze waren in onze ogen veel minder betrouwbaar. Vandaar dat we voor jullie hebben gekozen en jullie hebben het waargemaakt. De installatie verliep voorspoedig en in goed overleg. Het was voor jullie een nieuw systeem, maar na even de handigheid gevonden te hebben werkte het allemaal prima. Voor ons is het een erg fijn systeem met de degelijke verankering direct in de grond in het weiland. De monteurs waren erg vriendelijk en behulpzaam. Ze hebben bijvoorbeeld de Solar edge app goed uitgelegd en ook de aanmelding bij de netbeheerder en belastingdienst. Kortom, wij zijn tevreden. De persoonlijke benadering is super. Hoezen is een bedrijf dat we zeker zouden aanbevelen bij familie, vrienden en kennissen.